Datalogger

100,00 DKK Ekskl. moms

for CCC4xxS rehab lader

J.K.Medico har udviklet en datalogger som kan indsættes i alle vores Rehab ladere

Dataloggeren opsamler data hvergang laderen tilsluttes til batteriet på køretøjet.

Alle relevante data under et ladeforløb opsamles, såsom batteriets spænding (V) ved start og under ladeforløbet, ladestrøm (A), indladet kapacitet (Ah)temperatur, netspænding. Endvidere detektere dataloggeren, utilstrækkelig opladning, afbrudt ladeforløb, for lav netspænding samt fejl på batteriet.

Dataloggeren kan optage 135 ladeforløb og begynder derefter automatisk forfra, således at de ældste data bliver overskrevet.

Alle data kan udlæses af laderen med en såkaldt kortlæser via NFC (Near Field Communication). kortlæseren tilsluttes en USB port på en PC og der installeres et lille program på PC'en som kan downloades herunder sammen med en driver til kortlæseren.

Alle ladere som har indbygget datalogger vil på type labelen have anført "NFC" som står for Near Field Communication.

Varenummer (SKU): for CCC4xxS rehab lader Kategori:

Beskrivelse

Programmet er gratis og vil automatisk indlæse alle data i en Excel formular og hvis der er data tilstede som har alvorlig indflydelse på batteriets opladning og levetid vil disse blive markeret med rødt.
Link til windows installer og Link til program Download både intaller og program til dit skrivebord og klik på installeren, så installeres programmet automatisk.

Programmet kræver Excell for at kunne afvikles.

Dataloggeren installeres i vores ladere til en pris a 100 kr ekskl. moms og en kortlæser kan købes hos J.K.Medico for 300 kr ekskl. moms.
Kortlæseren kan også købes på nettet til ca. samme pris. Link til kortlæser driver

Driver og programmer er beregnet for 64 bit computere, har du brug for 32 bit software så skriv til os , så sender vi det straks.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Datalogger”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tel. +45 47 17 19 00jk-medico@jk-medico.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram