J.K. Medico nyhedsbreve

Elektronikverdenen et er sted fyldt med muligheder og i evig forandring :)

Hos J.K. Medico gør vi alt hvad vi kan for at følge med, finde på og tilpasse os denne udvikling. Dét betyder samtidig at det er sjovt for os at gå på arbejde, og at aktiviteterne er mangfoldige og til tider også hektiske.

Disse aktiviteter prøver vi at samle i et kvartalsvist nyhedsbrev, således at du altid kan blive opdateret på produkter, udvikling og markedssituation - set med vores briller.

På denne side har vi ude til højre samlet alle vores udgivelser i kronologisk orden, som vi håber du har lyst til at følge med i... og finder interessante. Bare tryk på nyhedsbilledet under behørig udgave, hvorefter en .pdf åbner op i separat vindue.

Såfremt du har input - ris eller ros - eller andre opmærksomhedskrævende indlæg, håber vi du vil bidrage med din feedback, så vi hele tiden kan optimere vores "produkt" i forhold til vores brugere og kunders behov.

Benyt til dette denne mailadresse: jk-medico@jk-medico.dk og mærk emnefeltet "Article". Du kan samtidig hér tilmelde dig vores årlige udgivelse leveret direkte i din mailboks.

God læsning! :)

Tel. +45 47 17 19 00jk-medico@jk-medico.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram