Profil

J.K. Medico er en dansk ejet virksomhed med mere end 30 års erfaring i udvikling og produktion af effektelektronik.

J.K. Medico står for innovation. - En vekselvirkning mellem egne idéer og aktiv dialog med kunder og brugere danner fundamentet for virksomhedens produktudvikling.

Derudover stiller vi vores erfaring og ekspertise til rådighed på konsulentbasis, for den som måtte ønske at gøre brug af en sådan ydelse.

Det er J.K. Medicos mål altid at leve op til markedets krav om kvalitet, miljøvenlighed og stabilitet. Dette gør sig gældende indenfor alle virksomhedens områder - fra udvikling over produktion, salg og anvendelse til service og opfølgning.

J.K. Medico er på forkant med udviklingen vedr. internationalt arbejde omkring standardisering af de krav, som stilles til virksomhedens og andre produkter.

En erfaren og kvalitetsbevidst tilgang, kombineret med en kontinuerlig udvikling af produktions- og kvalitetssikringsmetoder sikrer et højt kvalitetsniveau for J.K. Medicos produkter.

J.K. Medicos profil og produkter er beskrevet på dette web-sted. Yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte firmaet via kontaktoplysningerne under fanen kontakt.
Tel. +45 47 17 19 00jk-medico@jk-medico.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram